![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va invit sa ne facem aici un coltisor cu poze cu cei mai tari masculi pe care ii stim, celebri sau mai putin celebri. Ca vorba aia cultura cultura, barfa barfa da un topic asa pt sufletelu nostru nu cred ca strica :P
O sa incep eu cu cel mai devorabil mascul dupa parerea mea Eduardo Verastegui (poate il stiti din videoclipul lui J.Lo "Ain't it funny", unde face pe gitanu si ii shade f bine) (IMG:http://www.eduardoverastegui.com.ar/foro/anthoine.jpg) Incerc sa ma limitez la astea doua poze , cu toate ca dupa mine as posta vreo 20 :D (ultima e poza din videoclip) |
|
|
![]() |
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
motto: "barbatii e porci, da' nici femeile nu e oameni"
deci acest topic mi se pare ofensator pentru barbati. da' ce, barbatii e carne in galantar? si sa nu imi spuneti ca e la fel cu mersul la "titty" bar da? acolo fetele danseaza. e o forma de arta. e dans, compozitie, substanta. si eu iubeshte femeile. da' le respecta. sa nu imi spuneti ca e la fel ca playboy pentru ca barbatii cumpara playboy efident doar pentru articole. sa nu imi spuneti ca e la fel ca atuncea cand barbatii intoarce capul dupe femei pe strada, pen'ca atuncea ei se uita doar sa vada ce mai e la moda la femei sa cumpere nevestei/iubitei/amantei. sa nu imi spuneti ca e ca atuncea cand barbatii claxoneaza o femee din masina la trecerea de pietoni, pentru ca barbatii face asta doar sa se asigure ca ea traverseaza in deplina siguranta pe partea cealalta in conditii incomode (tocuri, fuste scurte, par infoiat). sa nu imi spuneti ca e ca atuncea cand un berbat se uita in decolteul unei tinere cand vorpeste cu ea, pentru ca asta e doar semn de timiditate, pentru ca nu indrazneste sa se uite in ochii ei... cu respecte multiple, calucarul rojas de la hoya de substantza y forma placuta santiago elpys jose espinal rossdale |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 05:17 AM |
|