![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Topic de prezentare a membrelor forumului. Pentru cine doreste.
Dupa cum stiti, eu sint unul dintre Cerberii forumului, fiinta aia afuristia care da ban, blocheaza conturi sau le sterge... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In timpul liber ma conversez cu voi. In celalat timp, muncesc. Printre picaturi ma odihnesc. Asta`s eu! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 191 Joined: 25-April 09 From: Bacău Member No.: 6,346 ![]() |
Roxana: Nickname-ul l-am ales de la pufuleţii preferaţi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) La serviciu în fiecare zi două pungi de pufuleţi plus că sună şi funny.
Angeldust: Da... Am aşteptări mari. În viaţa mea nu am ştiut ce e nota 6 sau mai jos. Problema principală o constituie profesorii care... cică sunt în criză şi nu îmi plac acele "înţelegeri" de protocol; mă cam ard la note. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Maàt: Parcă mai merge aşa... însă nu prea îl inghit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cleo, blekytza, Teocris, Maàt, Roxana, Angeldust: Mulţumesc frumos |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 10-March 09 From: FFM Member No.: 6,040 ![]() |
M-am gindit ca am cam dat buzna pe acest forum, la un moment la care aveam nevoie sa fiu ca "intre fete"... momente din acestea am in fiecare zi. :)
...Si nu m-am prezentat. Aproape de 40 ani ca virsta biologica, 20 si ceva de fapt in suflet, calatoare pe gindul, calatoare pe meridiane si cu radacini pe unde ma duc, casatorita cu un om minunat, fara copii, fara animale de companie, dar mare iubitoare de animale, natura, Europa, istorie, arta... Nickname-ul vine de la masina mea pe care o cheama Charlie (de fapt Charlotte, e o eleganta!), asta dupa ce am traversat America din Arizona in Virginia cu gindul la Steinbeck si al lui "Eu si Charley descoperim America". M-a bucur ca Google m-a adus aici! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 04:00 PM |
|