![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Am facut si eu o supa crema de ardei cu naut (o parte din naut se pune in blender si face parte din lichidul cremos, o parte se lasa boabe). Buna ea, dar nu m-a dat pe spate. Eu oricum nu le prea am cu supele, mananc max. de 10 ori pe an supica.
|
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
Ciorba de legume
(IMG:http://g.imagehost.org/t/0221/P1010575.jpg) Ingrediente: - 2 cepe mari - 2 ardei grasi rosii - o radacina de patrunjel - o feliuta de telina (se poate si fara daca va e teama de IG-ul ei) - 2 morcovi (idem telina) - 2 dovlecei potriviti - o cutie de fasole verde de 400 g - o cutie rosii decojite (400 g) - 2 oua - patrunjel proaspat - putin ulei de masline - sare, piper, busuioc, cimbru Mod de preparare: Se taie marunt ceapa si ardeii, se dau pe razatoarea mare morcovii, radacina de patrunjel si telina. Se calesc toate in putin ulei de masline si apa cu condimentele. Intre timp se curata dovleceii de coaja si de seminte si se taie cuburi. Cand s-a inmuiat zarzavatul se adauga apa si dovleceii. Dupa ce s-au inmuiat si dovleceii, se adauga rosiile si fasolea. Se potriveste gustul de sare. Se bat bine cele 2 oua, se amesteca cu putina supa si se arunca in oala. Se inchide focul si se presara patrunjelul proaspat si se pune capacul. Pofta buna! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 03:04 PM |
|