![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Topic de prezentare a membrelor forumului. Pentru cine doreste.
Dupa cum stiti, eu sint unul dintre Cerberii forumului, fiinta aia afuristia care da ban, blocheaza conturi sau le sterge... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In timpul liber ma conversez cu voi. In celalat timp, muncesc. Printre picaturi ma odihnesc. Asta`s eu! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
Acum am gasit si eu topicul acesta!
Am ajuns pe acest forum in urma rezultatelor la cautarea pe gugal dupa "montignac" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si am ramas uimita si placut surprinsa de cat de dezbatut este subiectul. Despre mine: sunt studenta in anul 3, viitor Inginer Biotehnolog somer (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sunt din Bucuresti. Locuiesc inca cu parintii si cu iubitul meu. Iubitul meu este coleg de grupa cu mine, asa ca va imaginati ca suntem tot timpul impreuna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Avem o relatie frumoasa care dureaza de 1 an si 10 luni. Am o pisica, Mitzi (extrem de original numele, stiu), pe care o iubesc maxim si care ma iubeste (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) In fiecare dimineata intra la mine in camera si se aseaza pe pieptul meu si asteapta sa fie mangaiata (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Am si o papagalita vaduva, pe nume Roxi. Pe raposatul concubin in chema Rocco (din nou, foarte original (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). De ea are grija tata, de pisica am grija eu . Iubesc marea (mai putin radiatiile UV) si ador sa calatoresc cu trenul. De 2 ori pe saptamana trec pe langa gara, in drum spre scoala, si abia ma abtin sa nu plang de ciuda ca nu ma urc in tren (ciudat, nu? ). Am rau de masina si de mare (culmea). De avion nu stiu daca am, pentru ca nu am zburat niciodata si nici nu am de gand (fobie). Cam atat deocamdata. Acum ma apuc sa citesc si despre voi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 01:37 PM |
|