![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Topic de prezentare a membrelor forumului. Pentru cine doreste.
Dupa cum stiti, eu sint unul dintre Cerberii forumului, fiinta aia afuristia care da ban, blocheaza conturi sau le sterge... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In timpul liber ma conversez cu voi. In celalat timp, muncesc. Printre picaturi ma odihnesc. Asta`s eu! |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 81 Joined: 12-May 09 From: Spania Member No.: 6,465 ![]() |
Bine v-am gasit,
Am ajuns aici cautand retete Montignac si frizuri. Am 31 de ani, sunt castorita de 11 ani ,si am o fetita de 8 ani.In viata mea am pus pe primul loc familia. Asa se face ca am lasat in urma o meserie de educator(pentru copii cu handicap) ,meseria pe care eu o consider ¨THE BEST OFF...¨pentru a-mi urma sotul in vestul tarii. Am mai lasat o meserie de sef de echipa ingineri(team-leader eng.) pentru a-mi urma inca o data sotul in vest,in vestul Europei. Imi place sa calatoresc(spre rusinea mea nu am prea vizitat Romania,imi lipsesc cateva piese din puzzle) sa vad locuri noi,aici enumerez ce am vizitat: Austria ,Italia,Ungaria,Germania(putin,am fost acolo 1 luna in delegatie)Franta,Polonia(am stat un an),Slovacia(recomand Tatralandia),Serbia,Slovenia ,Franta si bineinteles Spania(aici recomand Sagrada Familia,Valencia cu Oceanograf si Orasul Artei si Stiintei ,Benidorm,Madrid,Ciudad Real,Zaragoza,Teruel,etc....). M-a cam luat valulul dar ador istoria ,nu ca date ci ca urme lasate asupra omenirii. Sunt dependenta de citit, si cum la inceput aici imi era greu sa citesc carti cu inteles adanc,m-am indreptat spre romantice,asa se face ca sunt posesoarea unei colectii¨frivole¨ de carti, pe care cred ca o voi dona bibliotecii municipale(daca o primeste) ;cu Stalpii Pamantului (Ken Follet) ma mai chinui si acum. Iubesc dansul,in timp ce trebaluiesc prin casa ascult Radio 21 si dansez,plimbatul cu bicicleta,inotul si cumparaturile in perioada de reducere. Imi place sa fac prajituri,torturi,dar acum am lasat-o mai moale,ca sa nu ma ispitesc.Inainte radeam o data la 2-3 ore,acum rad o data la 2 saptamanii. Imi e frica sa nu gresesc ca mama, ma intreb tot timpul dar asta cum o afecteaza pe micuta,eu cum gandeam cand eram ca ea? Sunt mandra de fiica mea,a reusit sa fie printre primii in anul ei la scoala , cand o vad in concerte mi-se umple inima si imi vine sa strig¨e fetita mea¨ ,insa am o mare piatra pe inima , sper ca voi fi langa ea spre a o indruma pe calea cea dreapta fara sa i-o impun. Asa sunt eu,plina de contradictii,un berbec posesiv dar ce iubeste libertatea. This post has been edited by cryst: Jun 3 2009, 01:02 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 04:01 PM |
|