![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum se defineste prietenia in societatea de astazi? Care sunt criteriile dupa care ne alegem prietenii? Cred ca nu mi se pare doar mie ca relatiile de amicitie au devenit mai interesate ca oricand , ca oamenii sunt din ce in ce mai distanti si mai reci .
Care sunt motivele pentru care ati strica/ati stricat o relatie de prietenie? Pana in ce punct poti sa te bazezi pe o persoana in care ai mare incredere ? Pentru ca am observat in jurul meu cum foarte multi indivizi au asteptari mult prea mari de la un presupus prieten si traiesc cu impresia ca menirea lui este functioneze pe post de alter ego imbunatatit al carui singur scop in viata e sa le asculte si sa le rezolve problemele. Ce asteptati voi si ce sunteti dispusi sa dati intr-o astfel de relatie? |
|
|
![]() |
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE "ia da-mi jumate din cat ai acum. vinde casa, masina, si da-mi jumate, nu totul. " tsunami daca eu ti-as cere motocicleta? mi-ai da-o? si ce mi-ai cere in schimb/la nevoie? concret! asta in conditiile in care consideri ca sunt prietena cu tine! ps. am sa-ti spun, dupa aceea, de ce am pus problema asa! nope. sau mai corect, ti-as da-o daca ai avea experienta sa mergi pe nenorociri de astea. ti-as face instructaj "la sange". fierul se repara si se inlocuieste, tu... am mai vazut un prieten in scaun cu rotile si ala stia sa mearga. dac-am fi prieteni , as face pe dracu-n patru sa-ti iei si tu una. dar mult mai mica pentru inceput. in 2 sezoane, daca ai curaj si eu rabdare sa merg cu tine, ai ajunge sa-ti sara inima cand ai vedea-o mai mult decat o partida de sex tare. sa-ti cer ceva-n schimb? nimic. ti-as cere daca as avea nevoie si as considera ca tu ma poti ajuta. adica, se pare c-am fost si eu gresit inteles: eu dau totul intr-o prietenie, adica tot ce as fi capabil sa ajut un prieten, si cer acelasi lucru-n schimb, in cazul in care as avea nevoie. nu o plata dupa serviciu. nu sa-ti cer ceva-n schimb imediat. aia nu-i prietenie |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 11:31 PM |
|