![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Urmarea de la eLady`s Hot Bar & Lounge XXVIII, Conversatie
Neata! Io am adormit ieri pe la ...habar nu am cit, poate chiar 8 seara, ca azi m-am trezit cu noaptea-n cap! |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Are sefu' cateodata niste idei de-astea de activism fara nicio noima... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Fiecare trebuie sa faca o analiza SWOT pana la 3. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Sa vedeti ce scriu eu trei vorbe (da' adevarate) si 5 prostii si-o termin in 5 minute. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Are sefu' cateodata niste idei de-astea de activism fara nicio noima... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Fiecare trebuie sa faca o analiza SWOT pana la 3. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Sa vedeti ce scriu eu trei vorbe (da' adevarate) si 5 prostii si-o termin in 5 minute. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hai mai Kalua, ca noi am invatat la facultate ca astea sunt binevenite tot timpul, ca una dintre masurile de proactivitate. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar e doar o simpla analiza sau are seful ceva in gand si vrea mai intai sa investigheze contextul situatiei? Va povestisem eu de profa razbunatoare (evident nu pt ce facusem eu). Maine avem ceremonia de absolvire si ne-a refuzat invitatia pe motiv ca nu are ce sa caute "langa oameni lipsiti de caracter". (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 12:03 AM |
|