![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Ma gandesc de ceva vreme sa-mi achizitionez un fel de gratar adaptat pentru spatii interioare. N-as vrea ceva pretentios pentru ca nu-mi permit. Am citit lucruri destul de bune despre gratarele electrice, dar as vrea totusi unul in forma de tigaie sau placa pe care sa-l pot aseza pe aragaz. Voi de care aveti? Dupa ce criterii ar trebui sa-l aleg?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu mai am inca unul pentru aragaz. Nu il recomand. Am mai avut si grill electric descoperit.
Ambele faceau un fum,. puscarie! Insa fara nici o retinere te-as sfatui sa iei unul de asta:Il cheama Grill electric George Foreman 12044-56 Pret magazin: 79,90 lei, Rata GE Money: 2,98 lei/luna Pret DOMO (online): 75,91 lei (TVA inclus) Descriere produs: Dispozitiv blocare, pentru incalzire chifle, Placa incalzire chifle, Placi gratar, Tavite colectoare, Picioruse suplimentare pentru ridicarea aparatului cu inca 15 mm, 3-4 timpi de preparare pentru carne in functie de grosime si densitate Plusuri: nu murdaresti aragazul, grasimea se scurge frumos in tavita, nu iti unge peretii nu scoate fum carnea se face repede. Minusuri: pacat ca nu e mai mare. (IMG:http://i294.photobucket.com/albums/mm83/dmb_1973/grill.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 01:02 AM |
|