![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
buna seara,azi cam asa arata meniul meu pana acum:
md-un ceai cu multa lamaie, 2 felii paine cu cascaval si rosii cafea p-aveam pofta de creier de porc si l-am facut cu omleta de oua si castraveti murati (in sare) ceai de fructe si cu lamaie(altfel nu le pot bea) c- nu stiu -am facut dovlecei umpluti cu ton dar poate ii las pe maine ,si bag vreo 2 mere |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
Buna seara!
Facui pana la urma iahnia de linte. A iesit buna, dar nu e o mancare sa te lingi pe degete.. mai buna iahnia de fasole (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meniul meu: MD: 2/3 painica filozofala cu dulceata de mere, 1 iaurt 0% cu fulgi de cereale si 1 pahar cu lapte 0% G: 1 para P: mancarica de mazare, 1 snitel, 1 chifteluta si salata de rosii cu castraveti G: putina inghetata DIET de ciucalata de la megaimage (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Am vazut ca are si 1 g glucoza la 100 de grame (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) C: paste cu sos de rosii si ton (in suc propriu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Acum: 1 mar si 1 caisa |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 12:13 AM |
|