![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma gandeam sa avem un topic si pentru sceptici, atei sau pur si simplu oameni care isi pun diferite intrebari legate de mituri, credinta, superstitii, samd.
Pentru ca tot am vorbit zilele astea despre subiect, o sa incep cu cateva filmulete in care Richard Dawkins il intervieveaza pe Derren Brown (un cunoscut mentalist, iluzionist sau cum vreti sa ii spuneti). Discutia se refera la presupusele puteri paranormale pe care unii spun ca le au si care ii ajuta sa vorbeasca cu mortii, sa ghiceasca diferite chestii legate de o persoana, sa ii spuna de ce boli sufera si asa mai departe. Derren explica de ce crede el ca toti acesti "mediumi" sunt sarlatani si vorbeste despre anumite tehnici care sunt folosite in mentalism pentru a obtine aceleasi efecte, cum ar fi "cold reading" "eye cues" samd. Part 1 Part 2 Part 3 Part 4 Part 5 Part 6 Stiu ca este pentru unii un subiect delicat, dar as vrea sa stiu parerea voastra despre subiectul : viata dupa moarte si oameni care au un oarecare acces la ce se intampla acolo. Credeti in asa ceva? Ati avut parte de intamplari inexplicabile? |
|
|
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai sa va zic eu experienta mea cu o ghicitoare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De fapt doua, prima dadea in carti, a doua citea in cafea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Prima mi-a zis mai intai ca eu sunt suparata pentru ca imi caut ceva de imbracat si nu gasesc (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Si eu ma dusesem la ea direct de prin magazine,imi cautam o geaca. Asta chiar ca n-are legatura cu cititul omului (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Mi-a mai zis si ca o sa am multi bani, Doamne ajuta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mi-a mai zis si unele chestii legate de relatii, pe care intr-adevar incercam sa le conectez cu realitate, si uite asa ajungem sa zic "ahaaa, deci asta e baiatul dupa care zicea ca o sa sufar,nu tre sa-mi pun sperante" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Aia care mi-a dat in cafea mi-a zis ca prietenul meu nu prea sta cu mine, da sa fiu linistita ca nu sta cu altele, ci cu baieti (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) pentru ca ii place sa palavrageasca Si pe sistemul "sunt foarte sceptica si ma bazez pe logica" intrebarea mea e daca credeti ce se zice in Biblie? (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Dar asta e alta maare discutie. Sarlatani sunt multi desigur, dar eu nu resping total ideea ca unele persoane pot fi conectati intr-un fel cu forta care e mai presus de noi, dar nu la modul "hai sa vorbim cu mortii, uite mortul te saluta si vrea sa nu mai fii trist". Nu! Eu vad lumea,timpul si intamplarile ca pe un intreg mecanism cu rotite (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pentru ca un lucru sa se intample(de obicei un lucru rau ma face sa-mi aduc aminte de mecanism), toate aceste rotite trebuie sa se miste cu o precizie uimitoare. Poate ca sunt unele persoane care sunt conectate la acest mecanism, sau unele persoane care uitandu-se in urma, la istoria unei persoane, sau a intregii omeniri,pot vedea cum au funcionat rotitele, si pot da o previziune despre cum vor functiona de acum incolo. Doamne am scris atat de mult de m-am plictisit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 02:11 PM |
|