![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Ma gandesc de ceva vreme sa-mi achizitionez un fel de gratar adaptat pentru spatii interioare. N-as vrea ceva pretentios pentru ca nu-mi permit. Am citit lucruri destul de bune despre gratarele electrice, dar as vrea totusi unul in forma de tigaie sau placa pe care sa-l pot aseza pe aragaz. Voi de care aveti? Dupa ce criterii ar trebui sa-l aleg?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Multumesc de ajutor Maat! Nici nu e scump grill-ul. Legumele si carnea se pun pur si simplu sau trebuie date cu putin ulei inainte? Nu se lipesc de placa? Te intreb pentru ca am vreo 2 tavi care cica is de teflon, dar daca nu pun ulei de masline toate se lipesc, si asa de greu le curat. Placa de la gratar se poate scoate sau cum il curat?
Bine ca ai spus ca alea pentru aragaz fac mult fum, exact din acela vroiam sa cumpar si eu... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 01:06 AM |
|