![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma gandeam sa avem un topic si pentru sceptici, atei sau pur si simplu oameni care isi pun diferite intrebari legate de mituri, credinta, superstitii, samd.
Pentru ca tot am vorbit zilele astea despre subiect, o sa incep cu cateva filmulete in care Richard Dawkins il intervieveaza pe Derren Brown (un cunoscut mentalist, iluzionist sau cum vreti sa ii spuneti). Discutia se refera la presupusele puteri paranormale pe care unii spun ca le au si care ii ajuta sa vorbeasca cu mortii, sa ghiceasca diferite chestii legate de o persoana, sa ii spuna de ce boli sufera si asa mai departe. Derren explica de ce crede el ca toti acesti "mediumi" sunt sarlatani si vorbeste despre anumite tehnici care sunt folosite in mentalism pentru a obtine aceleasi efecte, cum ar fi "cold reading" "eye cues" samd. Part 1 Part 2 Part 3 Part 4 Part 5 Part 6 Stiu ca este pentru unii un subiect delicat, dar as vrea sa stiu parerea voastra despre subiectul : viata dupa moarte si oameni care au un oarecare acces la ce se intampla acolo. Credeti in asa ceva? Ati avut parte de intamplari inexplicabile? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Dar v-am zis, nu cred ca cineva ar putea ghici viitorul, pur si simplu pentru ca nu cred ca ar fi scris undeva. Prietenei mele i-a zis ca va fi ceruta in casatorie, si ea chiar a crezut chestia asta si a si zis la toata lumea, asa s-a intamplat, nu pentru ca a spus ghicitoarea, ci pentru ca a fortat ea saracul prieten (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
M-am gandit si la faptul ca trecutul e mai usor de citit pentru ca s-a intamplat deja si e ceva foarte concret. Nu stiu cat de bine a reusit ghicitoarea sa ma citeasca, nu stiu ce s-a intamplat acolo, as putea sa explic poate cum m-a citit, sau sa spun pur si simplu ca a ghicit, chiar a vazut chestiile astea, dar oricum n-o sa aflu adevarul. Eu nu exclud nimic, tocmai pentru ca stiu foarte bine cum functioneaza corpul uman, stiu cat de multe mistere si lucruri inexplicabile sau ilogice cuprinde, a mentionat si Sweet cat de putin cunoasteam din creierul uman. Si sa nu uitam, ca da, corpul uman se descompune, dar elementele nu dispar niciodata. Aveam la facultate un prof.dr. de biofizica, care mi-a spus ca el crede in divinitate, tocmai pentru ca cunoaste/stie asa de multe. Am vazut un film anul trecut "The secret" l-a mai vazut cineva? Ce parare aveti? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Dar v-am zis, nu cred ca cineva ar putea ghici viitorul, pur si simplu pentru ca nu cred ca ar fi scris undeva. Prietenei mele i-a zis ca va fi ceruta in casatorie, si ea chiar a crezut chestia asta si a si zis la toata lumea, asa s-a intamplat, nu pentru ca a spus ghicitoarea, ci pentru ca a fortat ea saracul prieten (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Janis, foarte tare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Aveam la facultate un prof.dr. de biofizica, care mi-a spus ca el crede in divinitate, tocmai pentru ca cunoaste/stie asa de multe. Da, si eu am exact un acelasi tip de prof, e suprinzator cat de multe poate sti omul asta, e o enciclopedie umana. Nu le stiu pe toate, Angel, iar imi rastalmacesti cuvintele. L.E. Nu stiu care dintre noi 2 chiar a fost mereu acida si a facut intepaturi in multe randuri. Dar nah, uite o sa te scutesc de acum de prezenta mea. This post has been edited by sweet_girl: Jun 8 2009, 01:18 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 01:32 PM |
|