Dec 10 2005, 08:57 AM
Post
#1
|
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 48 Joined: 9-December 05 Member No.: 58 |
Prajitura cu nuci
Reteta initiala o facea mama in forma de tort, o taia in doua si o umplea cu crema si o orna cu frisca. Ramane sa alegeti voi modul de ornare. Pofta bun de sarbatori! |
|
|
|
![]() |
Feb 13 2006, 05:45 PM
Post
#2
|
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 239 Joined: 17-December 05 From: Grecia Member No.: 113 |
Sa stit ca am facut tarta cu luat fraged din faina de naut...iese ok, isi pastreaza gustul de naut, dar nu e chiar asa de pronuntat. Umplutura o faceti cu ce vreti, numai conform sa fie. Dingura problema e a intinsul aluatului, si la pusul lui in tava-aici se sfarama sigur. Dar se poate "lipi" direct in forma, nu-i un capat de tara...de aia se si numeste fraged, nu? :P
|
|
|
|
Bianka7 Retete Montignac pentru dulciuri Dec 10 2005, 08:57 AM
kalua Re: Retete Montignac Dec 19 2005, 12:49 AM
ala80 Re: Retete Montignac Feb 10 2006, 11:51 AM
kalua Re: Retete Montignac Feb 10 2006, 01:21 PM
ala80 Re: Retete Montignac Feb 10 2006, 03:37 PM
Alma Re: Retete Montignac Feb 18 2006, 05:33 PM
diotima Re: Retete Montignac Feb 18 2006, 07:52 PM
kalua Re: Retete Montignac Feb 18 2006, 09:58 PM
Alma Re: Retete Montignac Feb 19 2006, 08:34 AM
roina2 Fetelor, ati incercat coliva cu zaharina? Nu e o g... Feb 23 2006, 11:22 PM
kalua roina, MM nu e deloc adeptul zaharinei ;)
Oricum... Feb 23 2006, 11:59 PM
hanah fetelor, ma bag si eu in seama ca veni vorba de za... Feb 24 2006, 10:51 AM
diotima
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2nd December 2025 - 02:08 AM |
|
|