![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma gandeam sa avem un topic si pentru sceptici, atei sau pur si simplu oameni care isi pun diferite intrebari legate de mituri, credinta, superstitii, samd.
Pentru ca tot am vorbit zilele astea despre subiect, o sa incep cu cateva filmulete in care Richard Dawkins il intervieveaza pe Derren Brown (un cunoscut mentalist, iluzionist sau cum vreti sa ii spuneti). Discutia se refera la presupusele puteri paranormale pe care unii spun ca le au si care ii ajuta sa vorbeasca cu mortii, sa ghiceasca diferite chestii legate de o persoana, sa ii spuna de ce boli sufera si asa mai departe. Derren explica de ce crede el ca toti acesti "mediumi" sunt sarlatani si vorbeste despre anumite tehnici care sunt folosite in mentalism pentru a obtine aceleasi efecte, cum ar fi "cold reading" "eye cues" samd. Part 1 Part 2 Part 3 Part 4 Part 5 Part 6 Stiu ca este pentru unii un subiect delicat, dar as vrea sa stiu parerea voastra despre subiectul : viata dupa moarte si oameni care au un oarecare acces la ce se intampla acolo. Credeti in asa ceva? Ati avut parte de intamplari inexplicabile? |
|
|
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si Rozy, pot sa-ti mai spun ceva. Marele castig de la loto tocmai a trecut pe langa tine. Si l-ai pierdut pentru ca nu ai jucat desi ai vrut sa joci, sau daca ai jucat nu ai jucat numerele care ai fi vrut sa le joci. Te-ai gandit la ele si totusi ai jucat altele. Va mai veni o data castigul la tine. Si vei putea castiga bani multi la loto. Se va intampla intr-o zi in care va ploua cu soare. In acea dimineata aceea cocosul va canta de doua ori si tu vei manca un ou cu o felie de paine taiata in doua. Atunci vor iesi numerele pe care vrei tu sa le joci. Tu stii numerele, eu nu am cum sa le vad pentru ca sunt numai ale tale.
Jo, subiectul care iti va cadea la licenta este chiar cel pe care il vei citi cand pamantul va intra in umbra lunii si perdelele o sa fie infiorate de vant. O sa stii pentru ca nu o sa fie la fel ca orice adiere de vant. This post has been edited by scorpirescu: Jun 8 2009, 04:04 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 01:47 PM |
|