![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Ma gandesc de ceva vreme sa-mi achizitionez un fel de gratar adaptat pentru spatii interioare. N-as vrea ceva pretentios pentru ca nu-mi permit. Am citit lucruri destul de bune despre gratarele electrice, dar as vrea totusi unul in forma de tigaie sau placa pe care sa-l pot aseza pe aragaz. Voi de care aveti? Dupa ce criterii ar trebui sa-l aleg?
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 81 Joined: 12-May 09 From: Spania Member No.: 6,465 ![]() |
Buna,
Eu am un gratar electric cum are poza Kalua,doar ca este de la DeLonghi. Cand il folosesc il pun sub hota sau , afara in terasa. Se curata usor ,cu un burete de bucatarie si apoi cu hartie de bucatarie. Aici spaniolii au in toate restaurantele ,ei ii zic plancha (plancia ,citit) si o curata cu gheata. Mama a fost in decembrie la mine si a ramas incantata,asa ca atunci cand a ajuns in TM si-a luat unul dar rotund ,stil tigaie si cica are si capac; l-a achizitionat din Real, eu nu l-am vazut dar ei sunt multumiti de produs. Eu in tigaie nu mai fac decat snitelele,iar cuptorul il folosim o data pe saptamana ,in rest aproape zilnic ma folosesc de gratar, si cu ocazia asta am facut economie si la ulei,pun doar o picatura de ulei de masline deasupra carnii cand o pun pe gratar(pentru gust),secret furat de la spanioli. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 12:27 AM |
|