![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
fetelor, ati incercat Akneil? daca da, cum vi s-au parut? astept parerile voastre..
care au fost cele mai eficiente produse pe care le-ati incercat, schemele voaste magice? :-* |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Monicutza, am folosit uleiul Lotus cateva luni bune - nu stiu de ce am renuntat sa-l mai folosesc, de fapt, pentru ca mie mi-a facut bine, nu mi-a astupat porii, nu m-a iritat. Este un produs delicat, care trateaza fara sa agreseze, si este si emolient. Contine uleiuri vegetale necomedogene si uleiuri esentiale cu efect antiseptic. Cat l-am folosit am avut tenul ok, n-am avut probleme cu el - il aplicam seara pe toata fata, iar dimineata foloseam crema Zeniac pe zona T (crema antiacneica, o foloseam pentru efectul matifiant), si Ictyane de la Ducray in zona obrajilor. Si totul era ok! Deci eu una il recomand, este un produs bun dupa parerea mea, nu pot spune ca e miraculos, dar e bun. Si cred ca nu toate uleiurile blocheaza porii...
Sweetie, daca ai tenul asa sensibil, trebuie sa nu-l mai atingi in nici un fel. Adica sa aplici produse adecvate si atat. Acum nu inteleg exact de ce produse ai nevoie, adica ce probleme ai si ce vrei sa tratezi. Isotrexinul nu mi-a placut nici mie deloc, in primul rand are o textura imposibila si un miros oribil. Deci nici macar nu l-am putut folosi! Brevoxyl este util daca ai inflamatii, daca vrei ceva numai pentru semne, ti-as recomanda Retin-A/Smooderm si ceva cu acizi de fructe. Dar la tenul tau sensibil trebuie totul utilizat cu maxima prudenta, de ex. poti aplica 2 nopti pe saptamana Retin-A, si alte doua nopti o crema cu AHA (Keracnyl, Diacneal etc.), si trebuie permanent sa hidratezi pielea cu o crema performanta (Ictyane, Lipobase Repair, Physiogel). Produsele de curatare trebuie sa fie extrem de delicate. Insa, acest tratament este unul de termen lung, deci trebuie sa ai multa rabdare si sa fii foarte precauta! Imi pare rau ca la noi nu se gasesc produse cicatrizante, calmante si hidratante foarte performante (sau nu stiu eu de ele), dar mai caut... Cat despre atitudinea dermatologului, nu mi-o explic... >:( :frustraree:, dar nimic nu ma mai mira deja... Pupici si succes :-*! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 06:25 AM |
|