![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Althe, Roxi, Martha si celelalte proaspete mamici va asteptam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
O supa pe care o adora fata mea era cea de carne de gaina, faceam totul (carne + legume) un piure mai curgator si manca o cana intreaga deci vreo 200-250 ml si cerealele de la Nestle ii placeau tare, tot asa cate-o cana (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 21 Joined: 12-March 09 From: Bucharest Member No.: 6,054 ![]() |
Eu mereu am pus ulei de masline sau unt in mancarica lui.
Am observat ca ii place foarte mult cand are dovlecel sau budinca cu dovlecel si branza, tot felul de combinatii. Stiti cum e iti trebuie putina inventivitate pentru combinatiile astea. Si Paste cu sos de rosii cu pui. La inceput dureaza ceva pana accepta mancarea solida si pana invata sa inghita. La noi a durat o saptamana in care ne-am facut ca niste purcelusi.... ca l-am lasat sa bage mainile in mancarica .... Spanacul eu l-am facut cu rosii decojite mereu si cu pui sau curcan. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 10:08 PM |
|