IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Work & Travel SUA
Meg
post Feb 13 2006, 10:03 PM
Post #1

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

salutare.
ma intereseaza acest subiect. sunt fete care au participat? puteti sa imi dati orice informatie, cat de mica? (orice e pretios pentru mine).
Multmesc!
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
angeldust
post Feb 13 2006, 11:09 PM
Post #2

Musafir

Da ....ideea generala pe care am prins-o e ca majoritatea au fost satisfacuti si vor sa mai mearga si anul asta. Cu toate astea, daca te duci cu gandul ca os a faci o groaza de bani, eu zic sa te mai gandesti. Adica se castiga, banii pe care ii investesti ii scoti, dar cat scoti peste depinde f mult de noroc si de cat esti de descurcareata.
Ideea e sa te duci pentru experienta si pt aventura.
Daca e prima oara cand mergi si nu prea stii cu ce se mananca iti recomand sa alegi un program din acela in care iti gasesc ei de aici un job,deci te duci la sigur. Cei care au fost anul trecut merg anul acesta pe varianta "Self" pentru ca asa pot sa mearga in ce oraas vor ei si isi cauta singuri de lucru odata ajunsi acolo. Asa prinzi cele mai bune joburi , pentru ca la joburile pe care ti le gasesc ei de aici castigul e average.
Oricum, chiar dc alegi varianta asta si faci contract cu ei , sa stii ca poti sa renunti la el oricand acolo dc nu iti convine sau prinzi altceva mai bun.
Si iti mai recomand sa mergi cu cel putin un cunoscut pe care te poti baza cat de cat , daca nu pt altceva, macar ca sa poti vorbi cand te apuca piticii ca o sa ai si momente de astea dc nu ai un psihic destul de strong.

Mai zi ce mai vrei sa stii....
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
Meg   Work & Travel SUA   Feb 13 2006, 10:03 PM
angeldust   Re: Work & Travel SUA   Feb 13 2006, 10:26 PM
Meg   Re: Work & Travel SUA   Feb 13 2006, 11:01 PM
angeldust   Re: Work & Travel SUA   Feb 13 2006, 11:09 PM
Meg   Re: Work & Travel SUA   Feb 13 2006, 11:15 PM
Meg   Re: Work & Travel SUA   Feb 13 2006, 11:22 PM

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th July 2025 - 12:12 AM