IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Cum va impacati cu "ciudateniile" partenerului?
angeldust
post Oct 7 2008, 09:20 PM
Post #1

Musafir

Cred ca fiecare om are cel putin cate un pitic/ ciudatenie care lui i se pare fireasca, dar in ochii celorlalti e, well...ciudata. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Intrebarea e ce faci/poti face ceva? in privinta ciudateniilor partenerului. De exemplu sa zicem ca el face des un anumit gest care pe tine te enerveaza sau are foloseste des o anumita expresie care te socate din sarite, sau are un hobby care tie ti se pare tampit, sau sforaie rau si tu dormi iepureste, etc etc.
Ce poti face in privinta asta? Te impaci pur si simplu cu ideea si il accepti asa cum e, cu riscul sa innebunesti tu in timp? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
albinuza
post Jul 1 2009, 09:16 AM
Post #2

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Da Oiseau, da asta in uram unor neintelegeri.
Si Sz, zici ca ar putea fi schimbata gandirea asta?
Io ma intreb de ce ii e frica. De unde i se trage frica (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
angeldust   Cum va impacati cu "ciudateniile" partenerului?   Oct 7 2008, 09:20 PM
kary_pink   Daca te impaci cu ideea ai incurcat-o in momentul ...   Oct 7 2008, 09:32 PM
chintesenta_raului   asta da subiect :D pe mine ma exaspera la un momen...   Oct 7 2008, 09:54 PM
mititik   Eu de patru ani ma chinui sa il fac pe al meu sa s...   Oct 7 2008, 10:41 PM
Lexie   Ehe, da, interesant topicul, n-am ce spune. Si al ...   Oct 7 2008, 10:41 PM
angeldust   Cu siguranta nu suntem nici noi perfecte :lol: Kar...   Oct 8 2008, 03:36 AM
kary_pink  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 12:30 PM