![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Se poate sa nu avem si aici topicul asta? :D
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Subscriu si eu la scrub-ul cu malai: un nu categoric. Sunt convinsa pana in ziua de azi ca datorita acestui produs "benefic" mi-am deteriorat vizibil aspectul tenului, probleme care persista si acum dupa mai bine de 10 ani de la folosire(e vorba de gropite, stiti voi de care).
Ma gandesc sa facem si un fel de rezumat cu ce am folosit si a avut efecte benefice, respectiv ce nu a dat rezultate, mau ales in cazurile cu "bataie lunga". Incep eu: ce nu a mers: preparate la farmacie pe baza de alcool, rezorcina, sulf, skinoren, autovaccin, sedinte cu raze uv (asta imi aduc aminte pe moment), cosmetice ten gras: garnier pure. Ce a mers: tratament homeopatic de detoxifiere (pacat ca nu l-am continuat), anticonceptionale mercilon(dar nu mai am voie sa iau din alte motive), produse cosmetice blande (pentru ten normal sau mixt, nu gras). Cam atat, sa nu scriu romane, astept si de la voi... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th July 2025 - 07:39 AM |
|