![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum se defineste prietenia in societatea de astazi? Care sunt criteriile dupa care ne alegem prietenii? Cred ca nu mi se pare doar mie ca relatiile de amicitie au devenit mai interesate ca oricand , ca oamenii sunt din ce in ce mai distanti si mai reci .
Care sunt motivele pentru care ati strica/ati stricat o relatie de prietenie? Pana in ce punct poti sa te bazezi pe o persoana in care ai mare incredere ? Pentru ca am observat in jurul meu cum foarte multi indivizi au asteptari mult prea mari de la un presupus prieten si traiesc cu impresia ca menirea lui este functioneze pe post de alter ego imbunatatit al carui singur scop in viata e sa le asculte si sa le rezolve problemele. Ce asteptati voi si ce sunteti dispusi sa dati intr-o astfel de relatie? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 120 Joined: 8-April 08 From: Constanta Member No.: 3,654 ![]() |
Da Szi,imi place modul tau de gandire.Cred in ceea ce ai spus tu,si mie mi s-a intamplat sa fiu tradata de prietena si de prieten de sex masculin care la fel,vroia sa vada cum arat dezbracata.Insa conform judecatii mele,in ziua de azi,predomina interesul in relatiile de prietenie.Si eu ma simt pustiita din aceasta pricina.Am avut multi prieneni,pe care i-am considerat prieteni,i-am ajutat i-am iubit,ne-am distrat,am plans.ecc,dar asta s-a intamplat atunci cand aveam bani de distractii si de facut petreceri la mine in apartament.Acum,daca imi mai calca pragul.Prietena mea,"sora mea de sange" asa cum facusem juramant,a disparut ca din senin cu tot cu garderoba mea ! Dar atunci aveam 20 de ani.Nu m-am invatat minte si inca ceva timp tot am mai crezut in prietenii.Acum la fel ca DeeDee,singurele relatii de suflet pe care le am si care includ si prietenia, sunt a mea familie,si iubitul meu cel scump,el imi tine loc de toate si de tot.
Aud in jur multe discutii reveritoare la "tradarea prieteniei",si asta imi confirma parerile |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd August 2025 - 02:35 PM |
|