![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cred ca fiecare om are cel putin cate un pitic/ ciudatenie care lui i se pare fireasca, dar in ochii celorlalti e, well...ciudata. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Intrebarea e ce faci/poti face ceva? in privinta ciudateniilor partenerului. De exemplu sa zicem ca el face des un anumit gest care pe tine te enerveaza sau are foloseste des o anumita expresie care te socate din sarite, sau are un hobby care tie ti se pare tampit, sau sforaie rau si tu dormi iepureste, etc etc. Ce poti face in privinta asta? Te impaci pur si simplu cu ideea si il accepti asa cum e, cu riscul sa innebunesti tu in timp? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Albi, citisem la bar ca muza vrea sa se intoarca. Sunt curioasa, si tu il primesti inapoi asa cu una, cu doua? Sper sa nu te superi ca intreb si ma bag de-aiurea...Eu nu cred in schimbarea oamenilor. Vreau sa sondez si cat de ciudata sunt eu. Eu in mod sigur nu as primi inapoi pe cineva care face astfel de faze sau macar i-as planui ceva sa tina minte ever, nu neaparat foarte rau.
This post has been edited by Cindy: Jul 10 2009, 09:27 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 01:59 PM |
|