![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum se defineste prietenia in societatea de astazi? Care sunt criteriile dupa care ne alegem prietenii? Cred ca nu mi se pare doar mie ca relatiile de amicitie au devenit mai interesate ca oricand , ca oamenii sunt din ce in ce mai distanti si mai reci .
Care sunt motivele pentru care ati strica/ati stricat o relatie de prietenie? Pana in ce punct poti sa te bazezi pe o persoana in care ai mare incredere ? Pentru ca am observat in jurul meu cum foarte multi indivizi au asteptari mult prea mari de la un presupus prieten si traiesc cu impresia ca menirea lui este functioneze pe post de alter ego imbunatatit al carui singur scop in viata e sa le asculte si sa le rezolve problemele. Ce asteptati voi si ce sunteti dispusi sa dati intr-o astfel de relatie? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Prietenia:adevarata sau falsa?
Sincer ,cred ca cuvantul corect este "prietenia" Cum poti deosebi?Pai nu prea poti face asta ,poti doar spera ca atunci cand au nevoie de tine poti sa-ti ajuti prietenii sau cand ai nevoie, cineva la care poate nu te-ai asteptat iti va intinde o mana de ajutor. Cunostiintele ,colegii de munca,colegii de navigat internet (un fel de a spune) asta e cu totul altceva! Face parte din rutina de zi cu zi, si daca ne tradeaza asta e! Cum se numesc oamenii pe care ii tratam ca pe prieteni de suflet ca sa ne poata lovi mai bine sub centura. Exista oare oameni care au "nas" si care ii simt de departe pe prefacuti si se feresc la timp? Maat ,se numesc <lichene,lipitori,oameni slabi>si nas pentru ei nu poti avea ,cel mult experienta pe care o dobandesti dupa intalnirea in drumul vietii cu astfel de personaje si din cauza unor asemenea oameni nu merita sa te baricadezi si nici sa renunti la pasiunile tale . Dar,am un mare "dar" de exprimat ,daca te uiti in spate unii asa zis prieteni vroiau doar sa evolueze si nu cred ca si-au inchipuit ca ranesc pe cineva in drumul lor! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 12:01 AM |
|