![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
buna tuturor,
si-a facut cineva decapaj dupa ce s-a trezit cu o nuanta aiurea in urma vopsirii ? cum e ? m-am vopsit sambata cu aceeasi vopsea si aceeasi nuanta pe care o folosesc de un an si ceva (Color&Soin, Saten deschis) si m-am trezit cu parul... ROSU ! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) nu am alta explicatie decat ca au pus tubul de rosu in cutia de saten, fiindca nu mi s-a mai intamplat niciodata asa ceva. am plans sambata toata ziua de nervi (si m-am spalat pe cap de 10 ori pana azi), acum nici nu am pe cine sa omor / dau in judecata pentru chestia asta... In concluzie : 1. ma rad in cap (nu prea vreau, ca tare mult m-am chinuit sa-mi creasca si mie parul) 2. imi pun alta vopsea peste asta (parca nu chiar negru, dar cu castaniu inchis s-o acoperi oare rosul asta ?) 3. imi fac un -cica- "decapaj" (dar de asta va intreb, fiindca daca decapaj = decolorare, adica ies blonda sau morcovie sau imi ard parul care si asa are un fir subtire si rar nu prea m-as baga) 4. port palarii si basmale pana imi iese culoarea asta din par (am mai fost roscata si stiu ca asta inseamna muuuult timp). Culmea e ca lumea se plange de Color&Soin ca nu tine mult timp, dar pentru mine e cea mai rezistenta vopsea din cate am folosit, ceea ce acum nu prea mai e o calitate... so, please help ! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 19 Joined: 3-June 09 Member No.: 6,620 ![]() |
fetelor, accident! (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) am nevoie de ajutor repede, adica maine trebuie sa am o solutie.
Am o problema.. adica nu eu personal ci o prietena. Astazi m-a rugat sa merg la ea sa o vopsesc. Ea vrea o nuanta calda copper-orange. S-a decolorat prin aprilie anul acesta si ii iesise nuanta aproximativ cum o vroia. Era ceva mai rosu si mai inchis decat vroia ea dar era ok.Se gandea ca o va deschide incet incet cu timpul, vopsindu-l intr-o nuanta mai deschisa. De atunci se chinuie sa-si gaseasca nuanta pe care o vrea, si de 2-3 luni o vopseam cu wella Safira. Era o nuanta frumoasa de copper care avea si putin orange in el. Problema este ca nu ii rezista, si ei i se parea ca dupa 3 saptamani nuanta devnea un fel de blond cu tente orange. Am mers cu ea sa cautam ieri o alta nuanta. Ne-am oprit la wella(colectia wellaton), pentru ca dupa mine este cea mai buna marca de vospea de par. Pe catalog ne-am uitat la nuantele de roscat.. ea a zis ca vrea ceva mai aprins, care sa nu mai para blond dupa cateva saptamani.Sora mea este facuta cu wellaton rosu cireasa si i-a iesit exact ca pe mostra din catalog asa ca i-am recomandat gama de rosu de la wellaton. Am ales, uitandu-ne pe catalog, rosu vulcanic din colectia speciala de rosu.. pe catalog parea un rosu deschis care batea foarte mult mai degraba in acel orange pe care ea il cauta. Bun, a cumparat rosu vulcanic. Azi am facut-o, i-a iesit foarte frumos si uniform dar.. este un rosu de nu te poti uita la el la soare ca te ustura ochii! (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) Nu e nici pe departe ca mostra. E cam disperata nu stie ce sa faca. Nu incape discutie sa ramana asa, m-a rugat sa o ajut maine sa reparam situatia. Eu i-am recomandat L'oreal, cu putere de deschidere, un saten auriu. Cu gandul ca acel saten deschis auriu ii va atenua binisor acel pigment strident de rosu. Roscat va ramane, insa eu ma gandesc ca fiind un saten auriu cu ultralightening ii va scoate ceva din acel pigment de rosu, il va neutraliza. I-am mai spus de asemenea sa isi faca o decapare foarte usoara. Pentru a scoate stratul de rosu aplicat. Se poate pune putin decapant in vopseaua de par pe care o va lua pt atenuarea rosului? E ceva in neregula daca se pune putin decapant in vopseaua pe care o aplici pe par? Maine trebuie sa ma duc la ea sa rezolvam cumva situatia si as avea nevoie de niste idei Ce se poate face? (IMG:style_emoticons/default/fool.gif) This post has been edited by Tarja: Jul 13 2009, 09:52 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 01:08 PM |
|