![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
buna tuturor,
si-a facut cineva decapaj dupa ce s-a trezit cu o nuanta aiurea in urma vopsirii ? cum e ? m-am vopsit sambata cu aceeasi vopsea si aceeasi nuanta pe care o folosesc de un an si ceva (Color&Soin, Saten deschis) si m-am trezit cu parul... ROSU ! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) nu am alta explicatie decat ca au pus tubul de rosu in cutia de saten, fiindca nu mi s-a mai intamplat niciodata asa ceva. am plans sambata toata ziua de nervi (si m-am spalat pe cap de 10 ori pana azi), acum nici nu am pe cine sa omor / dau in judecata pentru chestia asta... In concluzie : 1. ma rad in cap (nu prea vreau, ca tare mult m-am chinuit sa-mi creasca si mie parul) 2. imi pun alta vopsea peste asta (parca nu chiar negru, dar cu castaniu inchis s-o acoperi oare rosul asta ?) 3. imi fac un -cica- "decapaj" (dar de asta va intreb, fiindca daca decapaj = decolorare, adica ies blonda sau morcovie sau imi ard parul care si asa are un fir subtire si rar nu prea m-as baga) 4. port palarii si basmale pana imi iese culoarea asta din par (am mai fost roscata si stiu ca asta inseamna muuuult timp). Culmea e ca lumea se plange de Color&Soin ca nu tine mult timp, dar pentru mine e cea mai rezistenta vopsea din cate am folosit, ceea ce acum nu prea mai e o calitate... so, please help ! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 19 Joined: 3-June 09 Member No.: 6,620 ![]() |
nu nu, pozele sunt doar ca sa va arat ce culoare e ea acum si cum vrea. pozele le-am gasit dand search. Nu am pzoe cu ea de azi ca sa vezi cum i-a iesit.. insa este exact asa http://www.flickr.com/photos/mogret/269306...in/photostream/ din pacate.
m-am uitat acum inapoi la ce am scris, am scris "eu sunt facuta rosu cireasa.." etc, nu eu ci sora mea. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) dar eu am dat copy paste la un mesaj pe care sora mea l-a pus in numele ei pe alt site si acum observ ce am scris. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Scuze, grabita sa caut sa intreb nu mi-am dat seama. am modificat acum. Eu sunt negru albastrui (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Casting e nuantator? stiam ca e vopsea permanenta fara amoniac.. Andreea ( prietena mea cu incidentul) s-a facut mai acum cateva luni cu o nuanta de copper de la casting. I-a iesit frumos si dupa 4 spalari i-a iesit culoarea cam de tot.. si ne-am mirat cum e posibil pt ca stiam ca e permanenta. A renuntat si la casting Ca sa-ti arat,asa i-a iesit surorii mele rosul cireasa de la wellaton. este exact ca pe mostra din catalog Sora mea http://i383.photobucket.com/albums/oo277/t...d36813225e1.jpg si din cauza asta credeam ca rosul vulcanic pe care si l-a luat Andreea va iesi si el ca pe mostra... dar ei nu i-a iesit.. Oare conteaza textura parului? Pe mostra era un red orange.. si i-a iesit un rosu de nu te poti uita la el decat cu ochelarii de soare (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) This post has been edited by Tarja: Jul 13 2009, 10:06 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 01:08 PM |
|