![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
buna tuturor,
si-a facut cineva decapaj dupa ce s-a trezit cu o nuanta aiurea in urma vopsirii ? cum e ? m-am vopsit sambata cu aceeasi vopsea si aceeasi nuanta pe care o folosesc de un an si ceva (Color&Soin, Saten deschis) si m-am trezit cu parul... ROSU ! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) nu am alta explicatie decat ca au pus tubul de rosu in cutia de saten, fiindca nu mi s-a mai intamplat niciodata asa ceva. am plans sambata toata ziua de nervi (si m-am spalat pe cap de 10 ori pana azi), acum nici nu am pe cine sa omor / dau in judecata pentru chestia asta... In concluzie : 1. ma rad in cap (nu prea vreau, ca tare mult m-am chinuit sa-mi creasca si mie parul) 2. imi pun alta vopsea peste asta (parca nu chiar negru, dar cu castaniu inchis s-o acoperi oare rosul asta ?) 3. imi fac un -cica- "decapaj" (dar de asta va intreb, fiindca daca decapaj = decolorare, adica ies blonda sau morcovie sau imi ard parul care si asa are un fir subtire si rar nu prea m-as baga) 4. port palarii si basmale pana imi iese culoarea asta din par (am mai fost roscata si stiu ca asta inseamna muuuult timp). Culmea e ca lumea se plange de Color&Soin ca nu tine mult timp, dar pentru mine e cea mai rezistenta vopsea din cate am folosit, ceea ce acum nu prea mai e o calitate... so, please help ! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Tarja, in primul rand nu va mai jucati atat de mult cu parul! Nu veti avea decat efecte negative pe termen lung. Stiu ca tentatia de a experimenta diverse este foarte mare, insa poti sa tragi si tu singura concluziile in legatura cu ce va confruntati acum.
Pentru cresterea mai rapida a parului sunt utile sampoanele si tratamentele pentru caderea parului (ajuta si la accelerarea cresterii parului si regenerare) de genul Phyto, Vichy, Foltene, vitaminele cu complexul B, ca tratament natural uleiul de ricin. Si da, varfurile trebuie tunse regulat, altfel "mananca" si restul firului progresiv si apoi va trebui sa tundeti mai mult. Bafta! This post has been edited by Cindy: Jul 14 2009, 01:00 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 02:00 PM |
|