![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sunt curioasa in legatura cu brackets-urile. Stiu ca se pot pune la orice varsta. Ma intereseaza in schimb cam cat trebuie purtate? E in functie de cat de strambi sunt dintii? Am auzit ca ar exista ceva brackets-uri care se pun in interior, deci nu se vad. E adevarat ? Si cum e cu brackets-urile acelea mobile? Pe care le porti doar noaptea de exemplu. Alea dau rezultate?
Mersi anticipat pentru orice raspuns. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Am fost la ortodont sa ma interesez de aparat si este cam complicat cazul meu. Am un premolar lipsa pe partea stanga deoarece a iesit tarziu, era in cerul gurii si l-am scos. Asa ca doctorul mi-a zis ca trebuie sa-mi extraga unul si de pe dreapta ca sa fie simetric + ca oricum arcada mea este prea mica pentru dintii pe care ii am si asa face loc. Iar jos trebuie sa mi-i pileasca si in felul asta se mai face loc sa ii aseze. Nu stiu ce sa zic, mi se pare cam aiurea sa imi scot un dinte sanatos, sa ii pilesc pe ceilalti... Imi doream sa-mi indrept dintii, dar credeam ca e mai usor. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 12:19 PM |
|