![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor nu stiu ce sa ma fac...se poate sa faci alergie la argint? Am facut in spatele urechii, de la cercei banuiesc... ma mananca ingrozitor si e mai aspra pielea in locul ala. Sa merg oare la dermatolog doar pt asta? Nu am mai auzit de alergie la argint. Poate stiti voi ceva.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 66 Joined: 7-August 09 From: Right behind you ! Member No.: 6,961 ![]() |
Si eu ma confrunt destul de des cu astfel de probleme,pentru ca sunt alergica la praf,animale(pisici si catei in general),polen si fum de tigara(defapt cred ca nicotina).Nu fac reactii alergice severe (adica,in unele cazuri imi apar pete rosi pe piele,insa deobicei imi lacrimeaza ochii si stranut sau tusesc).Cel mai mult ma deranjeaza fumul de tigara(la mine in familie nu se fumeaza deloc,insa multi prieteni ai mei fumeaza,profesorii frumeaza si nu pot frecventa numai locurile pentru nefumatori),mai ales pentru ca nu prea reusesc sa rezolv asta(am si probleme cu plamanii),asa ca de fiecare data cand sunt in preajma unei persoane fumatoare ... (plus ca nu vreau sa fac pe cineva sa se simta prost din cauza asta).
In general se rezolva cu Claritin,insa nu pot lua pastile de fiecare data. This post has been edited by Summer Dream: Aug 8 2009, 01:15 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 06:51 PM |
|