![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
TOMANAP, Fazan, Flori, fete si baieti... cred c-au fost la loc de cinste in copilaria fiecaruia. Totusi sunt atatea jocuri de stimulare a creierasului unui copil, incat merita sa le mentionam.
Eu si sor-mea cand eram mititele obisnuiam sa ne intrecem in formarea cuvintelor. Astfel, intr-un interval de timp trebuia sa scriem pe hartie toate cuvintele cunoscute care contineau cel putin doua litere din cele extrase din "palarie". |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 191 Joined: 25-April 09 From: Bacău Member No.: 6,346 ![]() |
Cel mai des jucam De-a v-aţi ascunselea (cred că am scris ok) asta pānă să vină şi băieţii īn joc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Cel mai mult mi-au plăcut plimbările īn natură, īn care bunica īmi povestea cāte ceva legat de un loc, o idilă legendă, etc. Apoi după ce am venit īn Romania nu prea am mai avut timp de joacă efectivă. Trebuia să īnvăţ o limbă nouă. Īn schimb mă apucasem mai serios de şah la insistenţele tatălui, iar īn clasa a IV-a luasem locul 4 la un campionat īntre şcoli. Nici nu ştiam să vorbesc bine romāneşte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Jocuri de cuvinte nu prea jucam cānd eram mică fiindcă eram foarte dezavantajată. TOMANAP am īnceput să joc īn liceu şi māncam mereu băiaie. Tot īn liceu am īnceput să joc handbal. Mai mult nu am experimentat... poate doar jocurile de strategie pe calculator.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 04:52 AM |
|