![]() |
![]() |
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu mi-e foarte clar care e scopul unui blog....defulare virtuala?
In fine,intrebarea pe care vreau sa vi-o adresez este pentru o amica care a descoperit de curand activitatea asta dar nimeni nu-i citeste capodoperele (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Exista siteuri speciale cu bloguri? Momentan scrie pe yahoo 360 dar asta e ca si cum ar scrie in jurnalul ei propriu. Daca cunoasteti "adrese" catre siteuri care au loc destinat blogerilor, let me know! Multumesc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Sunt curioasa ce parere aveti despre anunturile Google prin AdSense in bloguri, tot se raspandeste fenomenul, uneori chiar exagerat. Pe mine personal ma agaseaza sa le vad cand citesc ceva interesant, pe voi? Pe de alta parte, nu stiu nici cat de profitabile sunt. Cate persoane chiar dau click pe anunturile alea? In loc de profit, exista riscul sa migreze traficul daca anunturile sunt prea numeroase. Sunt curioasa sa elucidez misterul, poate stiti voi mai multe. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
p.s.: nu vreau sa imi pun anunturi in blog (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 12:11 PM |
|