![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum se defineste prietenia in societatea de astazi? Care sunt criteriile dupa care ne alegem prietenii? Cred ca nu mi se pare doar mie ca relatiile de amicitie au devenit mai interesate ca oricand , ca oamenii sunt din ce in ce mai distanti si mai reci .
Care sunt motivele pentru care ati strica/ati stricat o relatie de prietenie? Pana in ce punct poti sa te bazezi pe o persoana in care ai mare incredere ? Pentru ca am observat in jurul meu cum foarte multi indivizi au asteptari mult prea mari de la un presupus prieten si traiesc cu impresia ca menirea lui este functioneze pe post de alter ego imbunatatit al carui singur scop in viata e sa le asculte si sa le rezolve problemele. Ce asteptati voi si ce sunteti dispusi sa dati intr-o astfel de relatie? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Poate am nimerit eu in acesti ani doar peste obsedati! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu am multi prieteni si cunostinte foarte dragi, fara de care viata mea ar fi mai pustie. Insa cum spunea si Summer, prefer sa mentin anumite limite si sa pastrez anumite lucruri doar pentru mine. Timpul m-a invatat sa fiu foarte circumspecta, ca oamenii sunt alunecosi, schimbatori si mi-e greu sa am incredere in cineva 100%. Desi mie mi se dezvaluie multe persoane. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Eu cred in prietenie adevarata, daca n-as crede in ea n-as putea sa cred nici in mine, daca eu pot sa o ofer sunt sigura ca mai sunt si alti oameni loiali, sinceri, iubitori, deschisi, nu am impresia ca-s cea mai buna fiinta din lume (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Insa trebuie sa fii atent cum ii 'alegi' si mai ales cat oferi si tu in relatia respectiva, de multe ori cerem fara sa oferim aceleasi lucruri. Si chiar daca prieteniile se termina, mergem mai departe, oamenii se mai schimba, nu negam trecutul, cu siguranta au existat si momente frumoase, le multumim pentru ceea ce adus in viata noastra si asta e. Nici noi nu suntem perfecti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 07:15 PM |
|