![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Anul asta excursia cu fetele (suntem 4 capre :P ) va fi la Praga, la inceputul lui martie.
Stie cineva ceva ce nu scrie in ghidurile turistice? Poate fi si numai o cafenea/cofetarie comuna, dar cu prajituri fantastice ::) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
buna, kalua. te invidiez ... :'( Praga e asa frumoasa!!! ::) deci ... in afara de tot ce gasesti pe internet: pe Charles Bridge neaparat sa pui mana pe statuie/bazorelief (nu stiu cum sa-i zic alfel) cu un catel auriu (asta inseamna ca o sa te mai intorci la Praga). mancarea a fost buna peste tot, intram si noi unde ne nimeream, dar cel mai misto era sa mancam pe strada carnati (au o gramada de feluri) si sa bem vin fiert.
ca magazine, gasesti de toate (Mango, Zara, H&M, Bata, C&A) dar eu te-as sfatui sa mergi la New Yorker pentru lenjerie deosebita si ieftina (e un magazin mare chiar in centru). daca mai imi trece ceva prin cap (!) iti scriu. oricum sunt sigura ca o sa va simtiti super bine! :) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 02:15 AM |
|