![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
`Neaaaaaaaaaata!
Azi am in plan sa merg la piata sa iau oua de curte, sa ma duc sa iau peste si creveti (porunca de la stapinire!), sa cumpar citeva DVD uri cu filme (am 6 titluri, daca gasesc 3, e ok) sa vin acasa, sa prajesc pestele si crevetii, sa prestez clatite , sa mincam si sa vedem un film dupa care ma pun la bibilit ce voi fi gasit de bibilit pe la mine... Sa vedem cit se realizeaza din socoteala de acasa... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dupa ce terminam cu mersul in tirg! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Diana, nu-i sarbatoare azi? Se poate spala? Nu prea stiu eu toate sarbatorile dar mai arunc un ochi aici la calendar (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
Asa, programul meu este acelasi de fiecare zi Trezit si hranit copilul, pus rufe la spalat Baita bebelusului cacacios si deja de face 12 Ne mutam in bucatarie unde incepem sa pregatim mancarica de pranz pentru bebe, bineinteles ca ne plictisim, ne certam, cantam, bombanim, papam tot Dupa pranz somnic bebe si mami cu lapu' (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Se trezeste bebe si in jur de 5 iesim afara. Cu bicicleta mai intai si dupa ce obosim schimbam, luam caruciorul. In oras papam, socializam, ne plimbam pe distante lungi Acasa ajungem in jur de 9 seara, mancam un pic, ne spalam, ne bagam in pijamale, ne jucam, radem, ne certam, bombanim si adormim intr-un final pe la 11. Si tot asa... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) This post has been edited by Altheea: Aug 29 2009, 01:17 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 08:56 PM |
|