![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nota administratorului:
Forumul eLady nu sustine, nu incurajeaza sub nici un fel si sub nici un motiv consumul de droguri! Drogurile au devenit o problema sociala, mai ales in orasele mari. Pe mine nu m-au tentat niciodata. Nici macar de curiozitate. Si dupa ce am vazut persoane in "criza" cind lucram in presa... mi-am intarit opiniile contra. Nu doresc nimanui nici sa vada ce-am vazut eu , nici sa simta ce simteau oamenii aceia. Partea rea e ca circula si prin scoli. Voi ce parere aveti? Ce se poate face pentru combaterea acestui flagel? |
|
|
![]() |
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
ideea este ca acesti copii care se apuca de droguri o fac din multe motive , n-are rost sa le expunem , au fost expuse mai inainte si inca f bine. ce se poate face? ganditi-va ca suntem inca la inceput, eu am colege ce predau la licee, si acolo e buba cea mare. copiii astia trebuie controlati macar la intrarea in scoala. eu vb din pct de vedere al omului de la catedra.
in rest, echilibru acasa, discutii cu psihologul scolar, PREVENIRE intr-un cuvant. e mai simplu decat dezintoxicare. :( |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 06:08 AM |
|