![]() |
![]() |
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Cum se apropie luna martie, apar pe toti stalpii (si nu numai) invitatii care mai de care mai atragatoare la spectacole de streaptease masculin.
Ati mers vreodata la un astfel de spectacol? V-a placut sau nu? ;) Recunosc, merg de cateva ori pe an sa vizionez asa ceva, ba imi mai si car amicele dupa mine. Cu toate astea, pe mamele noastre nu le-am putut convinge niciodata sa ni se alature...Ele fac parte dintr-o alta generatie, au primit o educatie mai putin permisiva. Iarasi vine martie...:P |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
Dore... eu am fost la spectacolul celor de la Flamingo acum 3-4 ani, cand inca nu erau cunoscuti si tin sa te contrazic cum ca nu acceptau sa fie atinsi sau sa atinga! Puneau mana pe fete de numa-numa, le luau pe scena, le si dezbracau chiar. E drept ca asta s-a intamplat acum cativa ani si poate acum tin mai mult la imaginea lor... :-X
Pai nush la Bucuresti cat este biletul, dar in Tm ajunge si la 800.000 in primele randuri, iar in randurile din spate sau chiar sa stai in picioare ... mai jos de 500.000 nu scade in nici un caz! :fluierat: E frumos spectacolul lor, insa eu tot ma intreb daca merita sa dau 50 RON... :magandesc: |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 02:44 AM |
|