![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 96 Joined: 19-January 06 From: Bucuresti Member No.: 156 ![]() |
Am si io o probema existentiala...sanii mari.
Din cauza acestei probleme am dureri de spate,nu-mi gasesc un sutien care sa-mi vina,si sunt foarte inestetici. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nu mai pot!!! Am vrut sa ma operez dar... nu am banii necesari si apoi mi-e si frica sa nu dau din una in alta. Voi ce ma sfatui-ti sa fac? Ppate imi recomanda-ti un doctor bun sau...altceva. Va multumesc. :-* :-* :-* |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Multi inainte...ai o varsta frumoasa!
Intotdeauna exista diferenta intre partea stanga si partea dreapta a corpului ,mai mult sau mai putin vizibila din cate stiu eu(daca te studiezi cu atentie ai sa sesizezi si alte diferente).Si eu tin minte ca am tot citit ca nu e bine pentru sani sa dormi pe burta.La chestiuta cu dormitul pe partea drepta chiar nu stiu ce sa iti raspund. Un sfat iti dau din tot sufletul...sa iti infrangi orice complex,sa nu il lasi sa iti domine sufletul pentru ca (repet si scuze pentru asta) aceste complexe te vad si te fac mai slaba in fata oamenilor. Poate iti ofera si altcineva un raspuns mai exact. :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 09:11 AM |
|