IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Despre Fetii-Frumosi
Diana.
post Sep 22 2009, 12:28 PM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Suntem indoctrinate inca din leaganul copilariei cu povesti nemuritoare, despre un print si o printesa care sunt ... mai mult in
Si au trait fericiti pana la adanci batraneti...
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Cindy
post Sep 22 2009, 12:47 PM
Post #2

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

E scris de Szi? Interesant...
Ba eu cred in Feti-Frumosi si acel "the one" pentru fiecare dintre noi, cum am mai spus si in alte randuri, doar ca este foarte greu de gasit sau se apropie de imposibil. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Si nici "mutilata sufleteste, distrusa, plansa..." nu am fost pana acum si sper ca am trecut de pragul varstei foarte emotionale, exista atat de multi barbati incat sa sufar eu dupa unul (de ce sa nu sufere ei?), iar daca relatia nu a mers, probabil chiar nu a fost el "the one". Ce rost are sa ne consumam atat de mult dupa barbati si relatii esuate?! suntem femei frumoase, inteligente, putem gasi oricand pe cineva mai bun; ce rost are sa secatuim in tenebrele trecutului?
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
Fides   Despre Fetii-Frumosi   Sep 22 2009, 12:28 PM
Cindy   E scris de Szi? Interesant... Ba eu cred in Feti-F...   Sep 22 2009, 12:47 PM
Szimcsi   Cindy, prin cele doua paragrafe te contrazici sing...   Sep 22 2009, 12:55 PM
Cindy  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd May 2025 - 12:14 AM