![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Suntem indoctrinate inca din leaganul copilariei cu povesti nemuritoare, despre un print si o printesa care sunt ... mai mult in
Si au trait fericiti pana la adanci batraneti... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Cindy, prin cele doua paragrafe te contrazici singura (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mai intai spui ca exista The One, apoi spui ca "are balta peste".
In orice caz, articolul exprima o parere personala. Nu vreau sa spulber visele nimanui (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Cindy, prin cele doua paragrafe te contrazici singura (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mai intai spui ca exista The One, apoi spui ca "are balta peste". (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ba nu m-am contrazis, am zis: exista atat de multi barbati incat sa sufar eu dupa unul (de ce sa nu sufere ei?), iar daca relatia nu a mers, probabil chiar nu a fost el "the one". E o parere personala bineinteles, imi expuneam doar si eu viziunea optimista. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 01:53 AM |
|