IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Cizme peste genunchi, Cele mai HOT modele la moda. Unde gasim cizme peste genunchi?
Diana.
post Sep 24 2009, 03:47 PM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ladies, a vazut cineva cizme peste genunchi la magazine? Eu sint bolnava, vreau asa ceva! Pe amindoua! Insa sint de vinzare pe VS. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Nu stiu nici ce marime mi-ar trebui, nici in cit timp ajung, nici nimic! Dar LE VREAU! Sint atit de sexy ca ma ia cu ameteala... m-am imbolnavit! Cine e prin state? Bebica?
(IMG:http://i294.photobucket.com/albums/mm83/dmb_1973/PESTEGENUNCHI.jpg)
(IMG:http://i294.photobucket.com/albums/mm83/dmb_1973/PESTEGENUNCHI2.jpg)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Cindy
post Sep 24 2009, 07:18 PM
Post #2

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Sunt sexi cizmele peste genunchi. Fides, e inca destul de cald afara (eu inca ma incalt cu sandale), mai ai rabdare, sigur vor rabufni si magazinele de la noi cu astfel de modele de cizme.
Poate voi sunteti mai curajoase si norocoase dar eu nu as comanda de pe VS. Cu greu imi vine o cizma ca lumea pe gamba (toate sunt foarte largi) in magazine, cu atat mai riscant online.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
Fides   Cizme peste genunchi   Sep 24 2009, 03:47 PM
Pink Lemonade   Si eu vreau. EU comand de la VS si le trimit la al...   Sep 24 2009, 05:10 PM
Cindy   Sunt sexi cizmele peste genunchi. Fides, e inca de...   Sep 24 2009, 07:18 PM
Fides   Nu cred ca vor bufni la noi mai devreme de anul vi...   Sep 24 2009, 07:48 PM
Cindy  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th June 2025 - 01:21 PM