![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Eu zic ca e util sa avem o baza de data si nu la santate ci aici la noi la trupa de obsedate.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
TIMISOARA Domnul doctor Darie -il gasim la Policlinica Doctor Catu Policlinica Dr. Citu Bd. V. Babes, Nr. 27 Tel: 0256 494619l De dansul am auzit numai cuvinte de lauda. Doamna doctor Petrescu 0723 334 073 cabinet: 452 311 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 27-September 09 Member No.: 7,214 ![]() |
Hello! Ma numesc Ruxandra, am 19 ani si sunt din Bucuresti.
Acum 2 ani mi-au aparut primele mele probleme cu tenul. Mi-au aparut niste cosuri si am cam avut probleme jumatate de an. Mi-au disparut intre timp, mai apareau asa din cand in cand cateva, dar nu cine stie ce. Am inceput sa merg la doamna Chebac, de la Bioderm, strada Mihai Eminescu, la Piata Romana cam de un an. Insa, am impresia ca nu imi da tratamentul corespunzator, parca vrea sa isi incaseze banii mai mult, decat sa imi rezolve mie problema. Am fost plecata in strainatate in vacanta si la niste examene in Germania, si poate si din cauza stresului, mi-au aparut niste cosuri pe frunte, obraji si barba, cam de acum o luna jumatate. Ma gandesc sa o schimb pe doamna Chebac, insa nu sunt sigura. A mai fost cineva la dansa si imi poate spune parerea sa? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 06:54 AM |
|