![]() |
![]() |
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Cum se apropie luna martie, apar pe toti stalpii (si nu numai) invitatii care mai de care mai atragatoare la spectacole de streaptease masculin.
Ati mers vreodata la un astfel de spectacol? V-a placut sau nu? ;) Recunosc, merg de cateva ori pe an sa vizionez asa ceva, ba imi mai si car amicele dupa mine. Cu toate astea, pe mamele noastre nu le-am putut convinge niciodata sa ni se alature...Ele fac parte dintr-o alta generatie, au primit o educatie mai putin permisiva. Iarasi vine martie...:P |
|
|
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Cand au fost la targul de constructii aveau show din doua in doua ore de trei ori pe zi venea asa...
Si eram in fata, ca doar trebuie sa aiba si audienta nu danseaza saracii asa de dragul coregrafiei, nu :fluierat: Binenteles ca muzica era si ea foarte importanta, dar puteam s-o ascult si acasa :P |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 02:45 AM |
|