![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!
Azi ma simt bine:D Sambata si ieri mi-a fost rau de la musafirii lunari, ieri am gatit cat pentru o armata si am lancezit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O saptamana minunata va doresc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Nu, nu suns sigura. Da imi place cum suna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
E tare. Medicul meu de familie, care e chirurg, a zis ca nu a mai vazut. Sunt crescute in piele. Nu sunt sub piele, nici pe. Pielea se misca cu tot cu bilutele mele. Orice ar fi, prefer sa scap de ele din timp. Pentru ca sunt pe articulatie, si nu as vrea sa creasca si imi apese pe vreun nerv, tendon vreo prostie pe acolo sa mi se strice mana (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 08:55 PM |
|