![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Sa vedem fetele...:)
Eu m-am vopsit ani de zile cu Rilken,din nefericirie a disparut de pe piata de vreun an si nu pot sa spun ca am descoperit o alta vopsea la fel de ok. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Fetelor, am ajuns in sfarsit sa ma vopsesc, la cateva saptamani dupa experienta cu henna. Am dat peste o tipa coafeza taree simpatica. Mi-a placut cum m-a tuns, asa ca am indraznit sa o las sa ma vopseasca.
Foloseste ceva produse cred ca din italia, ALFAPARF se numesc, poate voi ati mai auzit de ele, eu acum am auzit prima data. Vopseaua este din aia profesionala, pentru saloane, are muuulte nuante si e mpartita pe nu stiu ce categorii... in functie de culoarea de baza sau asa ceva... :-X Culoarea mea a iesit foarte ok, parul nu mi se pare uscat deloc (acuma nu stiu cum va fi peste cateva saptamai, va tin la curent) si mi-a placut si samponul si masca ce a folosit-o. (aceeasi firma) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 12:33 AM |
|