![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Sa vedem fetele...:)
Eu m-am vopsit ani de zile cu Rilken,din nefericirie a disparut de pe piata de vreun an si nu pot sa spun ca am descoperit o alta vopsea la fel de ok. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
Si eu am folosit Rilken-ul si mi-a placut tare mult, insa acum nu mai este asa ca ... m-am orientat spre alta vopsea. Am folosit o singura data L'Oreal si am fost suuuuuper multumita de el, insa pretul e prea piperat si mie imi trebuie mai mult de 2 tuburi.
De ceva timp folosesc numai Londa Color, cred ca costa pe undeva pe la 100.000 lei, ma tine culoarea mult timp si nu-mi strica parul. Mai trebuie sa mentionez ca nu ma vopsesc lunar pentru ca culoarea vopselei este apropiata nuantei mele de par, ci la aproximativ 2-3 luni. Eu cred ca fiecare vopsea pica altfel pe parul fiecarei persoane in parte. Si mai cred ca nu face bine parului sa te vopsesti in fiecare luna sau sa-l decolorezi... ;) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 12:22 AM |
|