![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 147 Joined: 2-December 07 Member No.: 2,761 ![]() |
am tot cautat despre par gras dar nu am vazut sa fi luat in discutie problema asta.scuze daca a deschis acest topic in prezenta altuia.
mai sufera si altcineva de aceeasi problema ca si mine? stiti vreun remediu? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) va pup si astept sa dezbatem tema,sau spuneti-i si mie dc ati mai discutat si unde sa caut |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 147 Joined: 2-December 07 Member No.: 2,761 ![]() |
Stiu, Cindy, ai perfecta dreptate, dar cand il spalam des la 2-3 zile arata bine doar in prima zi, a doua zi era deja gras.Si, sicer nu mai stiam ce sa fac, am avut perioade acum cativa ani, cand il spalam zilnic, dar nu-mi mai permite timpul, caci fiind lung, trebuie sa-l aranjez.Imi e frica sa-l spal la 4 zile sa nu se reantorca problema.Folosesc si sampon uscat si nu stiu daca se mai curata sau doar absoarbe sebumul, pe el scrie ca-l si curata.Asta nu inseamna ca dc trebuie sa ies undeva stau cu el asa, il spal dar incerc sa fie cat mai rar.Sampoanele pe mine nu m-au ajutat deloc, doar cel fara sapun.
Noaptea eu il tin prins in varful capului si din cauza problemei cu tenul imi schimb fata de perna la doua zile.O zi pe o parte, a doua pe cealalta si dupa o schimb. Daca ar avea cine sa mi-l aranjeze in fiecare zi,eventual un stilist acasa, (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , l-as spala zilnic, dar pt moment, nu am parte de un asemenea rasfat. Din experienta, va spun ca sampoanele pt par gras mi-au facut mai mult rau decat bine, asa ca il alternez pe cel fara sapun cu unul pt volum sau pentru par normal. Am citit recent un articol scris de Paula, in care spunea ca sampoanele profesionale, de salon, nu sunt cu nimic mai speciale fata de cele din comert, ca e doar reclama, ca parul nu se poate regenera de la un sampon sau balsam, si nici trata.Eu personal, folosesc profi, cred ca din obisnuinta, insa nu vad mari diferente. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 07:08 PM |
|