![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
se spune ca exista 2 feluri de persoane : cei care au facut sex oral,si cei care nu recunosc ca au facut-o.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 28-August 09 Member No.: 7,068 ![]() |
Buna! ma confrunt de ceva timp cu o mica "prblema" ca sa spun asa. Acum 2 luni m-am culcat pt prima oara cu iubitul meu( Precizez ca nu e primul meu prieten, am mai avut o relatie de 2 ani).Pana aici toate bune si frumoase... doar ca imi da de inteles intr-un mod subtil ca ar dori sa-i fac sex oral.... Eu ma simt destul de inhibata de acest lucru(nu am facut niciodata chestia asta... va rog sa nu radeti de mine!). I-am sugerat ca inca nu sunt pregatita sa fac asta... dar imi este teama ca nu voi reusi sa trec peste aceasta inhibitie... pur si simplu pt mine asta e ceva... nou si ... tabu!! Cum as putea sa-i spun acest lucru astfel incat sa nu se simta jignit.... nu as dori sa ne despartim doar din cauza acestui aspect(suntem impeuna de 5 luni, ne iubim fff mult, ne intelegem bine dpdv sexual... mai putin partea cu sexul oral). Mersi.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 29-July 09 Member No.: 6,898 ![]() |
Din proprie experienta pot sa spun ca este esential sa intalnesti persoana potrivita cu adevarat....Iar cand se va intampla asta vei simti singura ca doresti mai mult, vei simti ca este foarte normal si natural sa dai frau liber fanteziilor si dorintelor tale cele mai ascunse...FARA SA-TI FIE TEAMA.
Aceasta perosna potrivita trebuie sa fie persoana de care nu-ti e rusine, poti sa discuti deschis orice subiect... nu-ti fie frica, incearca sa faci asta! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 09:19 AM |
|