![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
se spune ca exista 2 feluri de persoane : cei care au facut sex oral,si cei care nu recunosc ca au facut-o.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bine ai venit, Dya.
Corect ce ai spus la partea cu persoana potrivita, insa cu indemnatul la sex oral denota prea multe reviste sclipicioase citite., de-alea cu titluri gen Cosmo (Invata cum sa ii pupi penisul si daca nu iti place inchide-n pana mea ochii!). Reviste de-acelea in care se scriu multe timpenii si de fapt... nimic cu adevarat folositor. Nici macar la capitolul sex. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Parca-s facute pentru fatucile nesigure pe ele doar ca sa le spele binisor creierele si, fie vorba-ntre noi, chiar reusesc cu succes de multe ori. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si-acum vine intrebarea incuietore: De unde naiba sa stim ca aceea si nu alta este persoana potrivita? The one and lonely man care merita ...si sexul oral? De supus la teste inainte nu poate fi vorba, pentru ca ar suna cam asa: Dragule, inca nu sint decisa daca tu meriti sa iti...aaaa, stii tu, chestia aia cu... aaaaaa..... gura... aaaa .... pe ....aaaa, fir-ar, intelegi tu!!! Vrei sa fii asa dragut sa dai un test IQ sa vedem daca meriti efortul?! ....sau: "Iubitule, inainte sa iti prestez un sex oral mai ceva decit o desfundatoare de chiuveta trebuie sa imi demonstrezi ca tu esti barbatul vietii mele, de-aia te rog, du-te cu mama la proba pentru costumul ei de cununie civila ca tocmai se recasatoreste cu vecinu` de la etajul patru, schimba-mi nepoata de 1 an de scutecul murdar, du-mi hainele la curatatorie si dupa aia vino si te baga sub plapuma cu mine sa vedem ce iese... Sincer, ce face sau nu face fiecare dintre noi sub cearsaful (non)conjugal e o chstie intima si a da sfaturi vis-a-vis de a o face sau nu o face nu e tocmai ca o recomandare de coafor, crema sau reteta pe care o faci unei prietene. Pentru ca ceea ce e cu adevarat sigur e ca nu toata lumea prefera exact aceleasi lucruri. Indiferent de ce spun revistele sclipicioase, prietenele minore la virsta sau la capatina, adolescentii imberbi care ar face sex si cu-o scorbura de-ar putea sau barbatii maturi in care tropaie hormonii de zici ca joaca sirba. Iar daca e sa discutam de tehnici, intram in alta ograda. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 08:49 AM |
|