![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
se spune ca exista 2 feluri de persoane : cei care au facut sex oral,si cei care nu recunosc ca au facut-o.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Foarte bine spuse, Diana. Si eu sunt de parere ca limitele le stabilesc cei doi, ce vor, ce nu vor. In fond si la urma urmei partenerul care cere vrea ceva. Partenerul decide daca-i da sau nu. Nu e de condamnat nici ala care cere si nici ala care nu da. Dar oricum, daca nu incerci nu te poti pronunta. Fiecare partener e diferit si nu se pot compara (din puntul meu de vedere) intre ei. Daca ajunge sa insiste la nesfasit cu o anumita dorinta pe care tu clar n-o vrei ori are ceva la cap ori tu stai prost la capitolul: "explica-i domnului ca tu nu vrei si de ce nu vrei". Toti avem dorinte si sustin cu tarie faptul ca trebuiesc exprimate, discutate si asa mai departe si nu doar refuzate fara explicatii. Eu una m-as supara sa ma refuze cineva fara sa-mi explice de ce o face.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 08:53 AM |
|