![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
se spune ca exista 2 feluri de persoane : cei care au facut sex oral,si cei care nu recunosc ca au facut-o.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Hai ca mi-ai dat portia de ras pe ziua de azi. In genere nu prea citesc articole de genul asta, dar am mai citit si eu si chiar asa cum zici tu suna. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am vazut ca de ceva vreme se tinde tot mai mult spre discutii deschise, spre lipsa de tabuuri, dar nu reusesc sa inteleg. "Trebuie sa existe o masura in lucruri", adica trebuie sa fi deschis dar totusi sa-ti pastrezi intimitatea, zic eu. Rareori mai vad tineri care, desi constienti de propria sexualitate, sa aiba decenta si bunul simt de a o tine pentru ei insisi. Iar daca o fac sunt considerati frigizi sau neexperimentati. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) De unde lipsa de decenta oare? Eu nu zic ca lucrurile trebuie sa fie tinute ascunse, ba chiar sunt sigura ca informarea este importanta. Astazi insa s-a ajuns la o "spalare a creierelor", la o instigare continua din toate partile. Nu este de mirare ca generatiile noi ajung sa creada ca totul se reduce la sex. This post has been edited by bookaholic: Oct 15 2009, 11:40 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 09:12 AM |
|