![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
se spune ca exista 2 feluri de persoane : cei care au facut sex oral,si cei care nu recunosc ca au facut-o.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Book, nu sint o persoana pudica sau pudibonda. Dimpotriva, sint chiar sloboda la gura si foarte deschisa in exprimari, ca sa folosesc un eufemism. Insa pe mine ma sperie ce e in spatele acestor rinduri aruncate pe te mai miri unde. Din partea mea sa faca fiecare ce vrea. Nu sint eu omul care sa aibe dreptul sa judece ce face fiecare. Sint alegeri personale. Si, din punctul meu de vedere, totul e permis intre doi oameni maturi, ca stiu fiecare foarte bine ce e de facut, nu o sa stau sa le zic eu.
Nu ma deranjeaza sa se vorbeasca despre sex oral, sa se scrie de un milion de ori mai mult. Insa cind totul se repeta ca o placa stricata si cind ma gindesc la cit de periculoase sint urmarile pentru copiii care le citesc (pentru ca, sa fim sincere., mai mult copilele si copiii citesc chestii de-astea) ... ma ia cu jale. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 09:28 AM |
|